empty

Consulenten-info

Consulenten control panel
Het Consulenten control panel biedt de consulenten de mogelijkheid tot:

  • het aan- en afmelden of pauze nemen op de lijn
  • opvragen van uitgebreide statistieken
  • wijzigen van consulentengegevens
  • wachtwoord vergeten

het aan- en afmelden of pauze nemen op de lijn
Het aan- en afmelden of pauze nemen gaat via een simpele klik op een radiobutton, de status wordt realtime aangepast op uw website zodat de bezoekers zien of de consulent bereikbaar is afwezig is of een pauze heeft genomen.

opvragen van uitgebreide statistieken
Consulenten kunnen hier alle mogelijke gegevens opvragen betreffende hun eigen omzet op de lijn, tevens zijn hier de maandoverzichten te zien welke door de consulent gebruikt kunnen worden om met de eigenaar van de bellijn af te rekenen. Deze maandoverzichten worden automatisch gegenereerd en blijven altijd beschikbaar en kunnen in diverse formaten gedownload worden. (PDF, CSV)

wijzigen van consulentengegevens
Consulenten kunnen hier bepaalde dingen aanpassen zoals het telefoonnummer waarop ze te bereiken zijn voor klanten en het password van hun account. Zodra een consulent zijn/haar nummer waarop deze bereikbaar is wijzigt wordt dit opgeslagen in de centrale database, in de maandoverzichten is zichtbaar hoeveel minuten de consulent is gebeld op welk nummer. Zo kan de beheerder afrekenen met de juiste uitbetalingstarieven. Het uitbellen naar een mobiel nummer is duurder dan het uitbellen naar een vast nummer en dat dient natuurlijk verekend te worden.

wachtwoord vergeten
In het geval dat de consulent zijn/haar wachtwoord is vergeten bieden wij op de inlogpagina de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te maken. Het invullen van het emailadres + pincode door de consulent zorgt ervoor dat er een email wordt verstuurd naar het emailadres van de consulent met de mogelijkheid het wachtwoord opnieuw aan te maken.

aan/afmeldlijn voor consulenten
naast het aanmelden via de beveiligde website biedt ons systeem ook de mogelijkheid tot telefonisch aan- afmelden of pauze nemen. De consulent kan bellen naar ons speciale nummer 010 300 3402  en op basis van nummerherkenning en een peroonlijke pincode krijgt de consulent de mogelijkheid zijn status aan te passen. Handig voor die consulenten die niet achter de pc willen zitten wanneer ze besluiten te gaan werken.
Bellen naar 010 300 3402
– zonder nummerkenning wordt gevraagd om de pincode
– de huidige status wordt genoemd
– maak keuze voor aanmelden via toets 1
– afmelden via toets 2
– pauze nemen via toets 3
– “uw status is aangepast”

Aan/afmelden via de Android App

Aan en afmelden kan ook via de App, de info hierover vindt u hier

AstroAdmin